Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
YATIRIMCILAR ÇARŞAMBA GÜNÜNE AMAN DİKKAT!!!
Her Piyasa tarih 12.08.2024, 17:50 (UTC)
 Bütün yatırımcıları ilgilendiriyor!!!!
Çarşamba günü ABD’de açıklanacak verilere göre piyasalar yönünü belirleyecek. Çarşamba gününden itibaren piyasalarda hareketlik artacak, sert dalgalanmalara hazır olun!!!!
 

BORSA ÇOK SERT DÜŞECEK!!!! YATIRIMCI NE YAPMALI?
Her Piyasa tarih 11.08.2024, 22:05 (UTC)
 Borsada çok sert düşüş olma olasılığı yüksek görüyoruz, Yatırımcı nasıl yol izlemeli? Borsadaki düşüşler alım yönlü fırsat olarak değerlendirilebilir. Borsadaki bu düşüşler kısa vadeli olacağını düşünüyorum. Unutmayın her sert düşüş sonrası yönünü sert yükselişe bırakır. Bu nedenle her düşüşlerde kademeli olarak alım yapılabilir. Yarın bazı hisselerde sert düşüş olma olasılığı yüksek. Sert düşüş yapacak olan sağlam hisselerde düşüşlerden kademeli olarak toplanılabilir. Borsada güncel durum: 9907 bölgesinde işlem görüyor.
 

YEOTK HİSSESİNDE SERT HAREKETLERE HAZIR OLUN!!!!
Her Piyasa tarih 02.08.2024, 16:10 (UTC)
 Yeotk hissesinde çok sert yükselişlere hazır olun!
Yeotk hissesinde yatay seyir önümüzdeki günlerde yükselişe geçecek. Düşüşlere aldanmamak lazım çünkü yükseliş çok sert olacak. Peki bu yükseliş trendi hangi bölgelere kadar sürebilir. Yeotk hissesinde yükselişler yıl sonuna doğru 600 bölgesini öngörüyorum. Bu aralar yeotk hissesinde sert yükseliş başlayacak.
Yeotk hissesinde güncel durum: 209 bölgesinde işlem görüyor.
 

BORSA YÜKSELECEK Mİ? YOKSA DÜŞECEK Mİ?
Her Piyasa tarih 01.08.2024, 12:55 (UTC)
 Borsa yaz sonlarına doğru yükselişin devam etmesini bekliyorum.Yaz sonlarına doğru 15 bin, 16 bin bölgesi gelme olasılığını yüksek görüyorum. Hisseler hakkında detaylı paylaşım yapılacak. Takipte kal ve sevdiklerinizle mobil uygulamamızı paylaşabilirsiniz.
 

YEOTK HİSSESİ ALINIR MI? | NE OLUR?
Her Piyasa tarih 26.06.2024, 15:57 (UTC)
 (YEOTK) hissesinde bu düşüşlerin kalıcı olacağını düşünmüyorum. Önümüzdeki günlerde düşüşlerin son bulup yeni yükseliş trendi başlaması yönünde beklentim. (YEOTK) hissesi yıl sonuna doğru 600 TL bölgesine doğru, yükseliş yapmasını bekliyorum. (YEOTK) hissesinde 187 bölgesi alım için uygun olduğunu düşünüyorum. Bu bölgede ve her düşüşlerde kademeli olarak alım yapılabilir.
(YEOTK) hissesinde güncel durum : 187,70 bölgesinde işlem görüyor.
 

ALFAS HİSSESİ NE OLUR?
Her Piyasa tarih 30.05.2024, 09:19 (UTC)
 (ALFAS) hissesi diplerde toparlanma eğiliminde, bu aralar yükselişe geçebilir. 55 TL’ye doğru düşüşlerde, yatırım tavsiyesi olmadan her düşüşlerde alım yapılabilir. Çünkü önümüzdeki günlerde yeni yükseliş trendiyle birlikte sert yükseliş bekliyoruz. (ALFAS) hissesinde 55 TL dip fiyatı olarak takip edilmeli, 73 TL altı düşüşlerde kademeli olarak alım yapılabilir.(ALFAS) hissesinde 150 TL hedef fiyat olarak ön görüyoruz.
(ALFAS) hissesinde güncel durum: 73,10 bölgesinde işlem görüyor.
 

<-Geri

 1  2  3  4  5  6  7  8 ... 29Devam ->