Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLDU?
Her Piyasa tarih 23.03.2023, 11:11 (UTC)
 Merkez bankası Faiz kararını açıkladı. Faiz kararı sonrası politikası Faiz oranlarını sabit bıraktı böylelikle Faiz 8,50 oranında sabit bırakılmış oldu.
 

GRAM ALTIN NE OLUR?
Her Piyasa tarih 23.03.2023, 10:14 (UTC)
 Gram altında dalgalanmalar devam edecek bu aralar 1183 destek bölgesi 1250 direnç bölgesi söylediğim bu iki bölgeler arası geniş bant aralığında dalgalanmaya devam edecek panik işlemlerde bu aralar uzak durmalısın. Aksi halde büyük zararlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ama bu tür dalgalanmalarda büyük kazançlarda elde edebilirsiniz. Büyük kayıplarda verilebilir. Peki nasıl güzel kazançlar elde edebilirsiniz?
Her zaman alım yaparken destek bölgelerinde alım yapın ve orta ve uzun vadeliyi göz önünde bulundurarak alımınızı yapın. Eğer direnç bölgesini geçmesinden zorlanıyorsa kar satışı yapabilirsiniz. Ama direnç bölgesini yukarı yönlü kırıyorsa o zaman bozdurmak için acele etmeyin ve bir müddet bekleyin böyle yapmanız en doğrusu olacaktır.
 

DOLAR VE BORSA NE OLACAK?
Her piyasa tarih 22.03.2023, 17:20 (UTC)
 Dolar'da söylediğim gibi yükselişler kademeli olarak başladı dolar seçimlere kadar baskılamalar devam edecek. Ama seçimlerden sonra dolar'da sert yükseliş başlayacak. Bu süreçte borsada yükselecektir. Hisse senetleri yükselmesiyle birlikte borsada ister istemez yükseliş olacaktır.
 

<- Geri  1 ...  22  23  24  25  26  27  28 29 

Devam->