Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
OSMEN HİSSESİ NE OLUR?
Her Piyasa tarih 31.01.2024, 12:11 (UTC)
 Osmen hissesi düşen trendi yukarı kırarak şuan onay aşamasında! 207 destek, 228 direnç bölgesi olarak takip edilmeli. Osmen hissesinde 168 TL'den başlattığı yükseliş trendiyle birlikte, 191 düşen trendi yukarı yönlü kırarak, yükseliş trendi devam ediyor. Ama yükseliş trendin hemen hemen sonlarına gelinmiş bulunmakta. Osmen hissesi çok fena sıkıştı, eğer 228 direnci yukarı kırarsa o zaman ilk hedef fiyatım 305 TL devamında 360 bölgesini bekliyorum. "228 direnç bölgesi yukarı yönlü kırılması halinde"
Osmen hissesinde güncel durum: 215 TL bölgesinden işlem görüyor.
 

CANTE HİSSESİ NE OLUR?
Her Piyasa tarih 31.01.2024, 08:41 (UTC)
 Cante hissesi diplere çok yakın bu aralar sert yükseliş başlatabilir. 15 destek, 19,50 direnç bölgesi olarak takip edilmeli. Cante hissesi 19,50 direnç bölgesini yukarı yönlü kırarsa o zaman yeni yükseliş trendi ile birlikte, ilk etapta 33 TL bölgesine yakın yükseliş yapar. Eğer 33 TL üzerinde haftalık kapanışı yaparsa o zaman ikinci hedef fiyatımız, 55 TL bölgesine kadar, yükselişler olabilir.
Cante hissesinde güncel durum: 18 TL bölgesinde işlem görüyor.
 

KFEIN HİSSESİ NE OLUR?
Her Piyasa tarih 30.01.2024, 19:30 (UTC)
 Kfeın hissesi 103 TL bölgesine kadar yükseldikten sonra yönünü aşağıya çevirdi peki hangi bölgede durabilir? Kfeın hissesinde 78 TL destek, 109 TL direnç bölgesi olarak takip edilmeli. 78 bölgesi aşağı kırılmadığı sürece yükseliş trendi devam eder. Kfeın hissesi 78 bölgesine yakın tepki yükselişini başlatabilir. Eğer söylediğim gibi 78 TL üzeri destek bölgesi çalışırsa o zaman ilk etapta 109 TL sonra 140 bölgesi gelme potansiyeli yüksek görüyorum.
Kfeın hissesinde güncel durum: 87,15 bölgesinde işlem görüyor.
 

SELGD HİSSESİ NE OLUR?
Her Piyasa tarih 30.01.2024, 18:29 (UTC)
 Selçuk gıda hissesi çok sert yükseldi dönüşü de sert olacak. Selgd hissesinde 32 destek, 44 TL direnç bölgesi olarak takip edilmeli. Eğer 44 TL bölgesi yukarı kırılmaz ise o zaman ilk etapta 32 destek bölgesine kadar geri çekilme olur. 32 TL çalışmaz ise o zaman sert geri çekilme devam eder. Ama 32 bölgesi alıcılı olarak geçerse o zaman sert yükselişler devam eder. Mutlaka geri çekilip onay alacaktır.
Selgd hissesinde güncel durum: 38,180 bölgesinde işlem görüyor.
 

ALTIN NE OLUR?
Her Piyasa tarih 30.01.2024, 15:06 (UTC)
 Gram altında 2010 TL kritik direnç bölgesi o bölge yukarı yönlü kırılmadığı sürece alım fırsatı verme olasılığı var. 1850 TL bölgesine kadar düşüş olabilir. Ama söylediğim gibi 2010 TL direnç bölgesi yukarı yönlü kırılmadığı sürece! Gram altında 2010 bölgesi yukarı yönlü kırılması halinde o zaman gram altında 2200 TL ilk etapta gelir ve sert yükselişler devam edebilir.
Gram altında güncel durum: 1995 TL bölgesinden işlem görüyor.
 

SERMAYESİ KÜÇÜK HİSSELERE AMAN DİKKAT!!!
Her Piyasa tarih 30.01.2024, 10:13 (UTC)
 Sermayesi küçük hisselerde bu aralar alım yönlü ilgi artmış bulunmakta. Bazılarında yoğun alımlarla birlikte hisseyi çok sert yükseltiler. Ama bazıları daha yükselmiş değil, fiyatlanmadılar. Peki sermayesi küçük hisseler hangileri?
DIRIT, MMCAS, ETYAT, BRMEN, SNKRN, MARKA, EUKYO, UMPAS, EUYO, SELGD, BALAT, VANGD, ERSU, EKIZ, EMNIS, AVTUR, SANEL, YAYLA, ICUGS, ATSYH, GRNYO, SEKUR, MTRYO, ATLAS, TGSAS, DAGHL, CASA, RODRG, METUR, EUHOL, BURVA, SMART, PSDTC, BRKO, AKYHO, IZINV, IZFAS, DOGUB, BAYRK, ULAS, OYAYO, CRDFA, ETILR, IDEAS, MEPET, KERVN, HUBVC, DESPC, SAMAT, CEOEM, OZRDN, SANFM, BMSCH, IHYAY, VKFYO, OYLUM, BRKSN, SEYKM, HATEK, COSMO, TMPOL, SILVR, KFEIN, DENGE, FONET, YONGA, SEKFK, IHEVA, FLAP, AYES, PKART, TDGYO, ORCAY, LINK, MANAS, SUMAS, SODSN, DGATE, BNTAS, PINSU, EDIP, MERKO, BURCE, KRTEK, AVGYO, NIBAS, YYAPI, PRZMA, DERIM, DMSAS, AKSUE, YESIL, FRIGO, SAFKR, ACSEL, MZHLD, GEDZA, HDFGS ve PAPIL. Bu hisseler küçük sermayeli ve bazıları henüz fiyatlanmamış. Bu hisselerde bazıları yakın izlenme pazarından işlem görüyor, bu tür hisselere kaybetmeyi göze almayacağınız para ile alın, aksi halde ne kadar kazanç sağlasa da bir o kadarda kaybettirir. Söylediğim bu hisselerin haricinde yakın izlenme pazarından olmayan, hisselerin içerisinde en iyisini seçerek yatırım tavsiyesi olmadan kendi iradeniz ile bunların içerisinden en iyi ve en az fiyatlanmış hisse alınabilir.
 

<- Geri  1 ...  11  12  13 14  15  16  17 ... 29Devam ->