Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TATEN HİSSESİNDE YENİ YÜKSELİŞ TRENDİ BAŞLADI PEKİ DESTEK, DİRENÇ VE YÜKSELME POTANSİYELİ NE KADAR?
Her Piyasa tarih 17.01.2024, 18:42 (UTC)
 Taten hissesinde düşüş trendi yukarı kırıldı ve onay aşamasına girdi. Bakalım hangi bölgede onay alacak. Onay alması gereken iki bölge var. İlk bölge 43 direncinde geçiyor. Taten hissesi direnç bölgesine çok yakın, eğer 43 direnç bölgesini yukarı kırarsa, o zaman 27,80 bölgesinde başlattığı yükseliş trendi devam eder. Aynı şekilde ikinci onay aşaması da çalışırsa yine yükseliş trendi devam eder. Çünkü ikinci onay aşaması 30 TL destek bölgesinde geçiyor. O bölge yükseliş trendin üzerinde kaldığından dolayı 30 TL bölgesi aşağı kırılmadığı sürece yükseliş trendi devam eder. Taten hissesinde söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Taten hissesinde yeni gelişmelerin oluşması halinde yeni paylaşımı sizlere en hızlı bir şekilde sizlere ulaştırılacak. Mobil uygulamamızda bildirimleri açık tutmayı unutmayınız.
TATEN hissesinde güncel durum: 38,52 bölgesinde işlem görüyor.
 

BRSAN HİSSESİNDE SERT YÜKSELİŞLERE HAZIR OLU!!!
Her Piyasa tarih 17.01.2024, 15:36 (UTC)
 Brsan hissesi bu aralar sert yükseliş başlatabilir. Çünkü brsan hissesi düşen trendi yukarı yönlü kırdı ve şuan onay aşamasında, 465 destek, 600 direnç bölgesi olarak takip edilmeli, bu aralar bu iki bölge arasında dalgalanmasını bekliyorum. 600 direnç bölgesi yukarı yönlü kırıldığında o zaman brsan hissesinde hedef fiyatım 1030 TL bölgesini bekliyorum.
Brsan hissesinde güncel durum: 563 bölgesinde işlem görüyor.
 

PGSUS HİSSESİNDE SERT YÜKSELİŞLERE HAZIR OLUN!!!
Her Piyasa tarih 17.01.2024, 14:40 (UTC)
 Pegasus hisse senedinde sert yükselişlere bu aralar hazır olun. Çünkü pegasus hisse senedinde düşen trend yukarı yönlü kırılarak şuan onay bekleniyor. Yeni yükseliş trendinde onay alır almaz sert yükseliş başlayacak. Pegasus hissesinde ilk destek bölgesi 710 bölgesinde geçiyor. İkinci destek bölgesi 635 bölgesinde geçiyor. 710 bölgesinin üzerinde kaldığı sürece yükseliş trendi devam eder. Yükseliş trendi devam etmesi halinde ilk etapta 780 direnç bölgesine doğru yükseliş olur. 780 direnç bölgesi yukarı yönlü kırılması halinde o zaman ikinci hedef fiyatımız, 980 bölgesini bekleyebiliriz. Bu aralar söylediğim ilk hedef fiyatımız gerçekleşebilir. 780 bölgesini bu aralar bekliyorum.
PGSUS hissesinde güncel durum: 717,50 bölgesinde işlem görüyor.
 

KATMR HİSSESİ NE OLUR? / DESTEK, DİRENÇ VE YÜKSELME POTANSİYELİ NE KADAR!!!
Her Piyasa tarih 15.01.2024, 19:10 (UTC)
 Katmr hissesinde yeni yükseliş trendi başladı. Ama takip etmeniz gereken kritik direnç bölgesi var. O bölge 2,40 direnç bölgesinde geçiyor. Katmr hissesi 2 TL üzeri kaldığı sürece yükseliş trendi devam eder. Ama 2 TL aşağı yönlü kırılırsa, o zaman 1,70 bölgesine kadar geri çekilme olabilir. Bu yüzden katmr hissesinde yükseliş trendi devam edebilmesi için 2 TL bölgesi aşağı yönlü kırılmamalı ve 2,40 direnç bölgesi yukarı kırılmalı, katmr hissesinde 2,40 bölgesinin üzerine kendisini atması halinde, O zaman katmerciler hissesinde hedef fiyat tahminimiz, ilk etapta 3,40 bölgesini ön görüyoruz. Katmr hissesinde söylediğim bölgeler çok kritik bölgeler, söylediğim bölgelerin kırılması halinde sert hareketler başlar. "Her piyasa" olarak bizim beklentimiz yükseliş trendin devam etmesi yönünde.
Katmr hissesinde güncel durum: 2,19 bölgesinde işlem görüyor.
 

CCOLA HİSSESİ NE OLUR? / DESTEK DİRENÇ VE YÜKSELME POTANSİYELİ NE KADAR?
Her Piyasa tarih 14.01.2024, 12:30 (UTC)
 Ccola hissesi direnç bölgesine yakın bir bölgede işlem görüyor. Eğer direnç bölgesi yukarı kırılmaz ise takip etmemiz gereken destek bölgeleri... İlk destek bölgesi 465 bölgesinde geçiyor. İkinci destek bölgesi 405 bölgesinde geçiyor. Peki ccola hissesinde direnç bölgesi hangi bölgede geçiyor? Ccola hissesinde 520 kritik direnç bölgesi, eğer o bölge yukarı yönlü kırılırsa o zaman ccola hissesinde sert yükseliş başlar. Ccola hissesinde ilk etapta 730 bölgesini ön görüyoruz. Ccola hissesinde 2024 yıl içerisinde ilk hedef fiyatımız 730 bölgesini bekliyoruz.
Ccola hissesinde güncel durum: 500 TL bölgesinde işlem görüyor.
 

ASTOR HİSSESİ DESTEK DİRENÇ VE YÜKSELME POTANSİYELİ TEKNİK ANALİZİ!!!
Her Piyasa tarih 14.01.2024, 09:33 (UTC)
 



Astor hissesinde yukarıda teknik analiz yöntemiyle gösterdiğim gibi, Astor hissesi fena sıkıştı önümüzdeki günlerde sert hareketlere hazır olun! Yukarıdaki görselde belirtiğim destek ve direnç bölgelerini yakın takip edilmeli, o bölgelerde her hangi birisinin kırılması halinde, o zaman sert hareketler başlar. Peki astor hissesi alınır mı? Yatırım tavsiyesi olmadan daha öncede söylediğim gibi 102 TL altı alım için uygun görüyorum. Yukarıda belirttiğim destek bölgesine doğru düşüşler olursa, kademeli olarak elinizdeki lot sayısını artırabilirsiniz.
 

<- Geri  1 ...  15  16  17 18  19  20  21 ... 29Devam ->