Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
HEKTS HİSSESİ NE OLUR? / DESTEK VE DİRENÇ BÖLGESİ HANGİ BÖLGEDEN GEÇİYOR?
Her Piyasa tarih 09.01.2024, 16:11 (UTC)
 Hekts hissesinde uzun zamandır düşüş eğilimli baskı devam ediyor. Ama bu baskının hemen hemen sonlarına gelinmiş bulunmakta. En geç Nisan, Mayıs ayında istikrarlı yükseliş bekliyorum. Peki hekts hissesinde destek ve direnç noktaları hangi bölgelerde geçiyor? Hekts hissesinde 14,40 destek, 25 direnç bölgesi olarak, geniş bant aralığından sıkışmanın sonlarına doğru ilerlemeye devam ediyor. Yatırım tavsiyesi olmadan orta ve uzun vadeliyi göz önünde bulundurarak, Şubat, Mart aylarında alınıp orta ve uzun vadeli olarak beklenebilir.
Hekts hissesinde güncel durum: 19,27 bölgesinde işlem görüyor.
 

YEOTK HİSSESİ DİRENCİ YUKARI YÖNLÜ KIRDI / BUGÜN HANGİ BÖLGE TAKİP EDİLMELİ!!!
Her Piyasa tarih 08.01.2024, 09:29 (UTC)
 Yeotk hissesi bugün düşen trendi yukarı kırdı ve yeni yükseliş trendi için onay aşamasında. Bugün 196 bölgenin üzerinde kapatırsa, o zaman bu hafta yön yukarı doğru olmasıyla birlikte yeni yükseliş trendi başlar.
Yeotk hissesinde güncel durum: 196 bölgesinde işlem görüyor.
 

FED ÜYELERİNDEN ŞAHİN TONLU AÇIKLAMA GELDİ!!! / EMTİALAR VE BORSA NE OLUR?
Her Piyasa tarih 08.01.2024, 08:44 (UTC)
 Richmond Fed Başkanı Thomas Barkin ABD'de istihdamın güçlü ve düşük işsizlik oranı durumunun devam etmesine bağlı olarak Fed'in enflasyon konusunda önlem alması gerektiğini düşünüyor. Barkin, Fed'in şu an azami istihdamı sürdürme pahasına enflasyon hedefinden feragat etme noktasında olmadığını dile getirdi. Bu durumda enflasyon artışına göre faiz politikası devam etmesini beklenebilir. Ama unutmamak gerekir ki Fed'in faiz artırımının hemen hemen sonlarına gelinmiş bulunmakta. Ve piyasalar bu durumu önceden fiyatlayabilir. Özellikle emtia ve borsa tarafındaki baskı 2024 yıl sonlarına doğru son bulup yeni yükseliş trendi başlaması yönünde beklentilerimiz.
 

THYAO / TÜRK HAVA YOLLARI HİSSESİ NE OLUR?
Her Piyasa tarih 07.01.2024, 15:53 (UTC)
 Türk hava yolları hissesinde yeni yükseliş trendi başlama olasılığı çok yüksek! Peki Türk hava yolları hissesinde destek ve direnç bölgeleri hangi bölgelerde geçiyor? THYAO hissesinde
220 destek, 270 direnç bölgesi, Türk hava yolları hissesi 220 üzerinde kaldığı sürece yükseliş devam eder. Türk hava yolları hissesinde 6 ay içerisinde hedef fiyat tahminlerimiz. İlk etapta 350 TL bölgesini bekliyoruz.
THYAO hissesinde güncel durum: 239 bölgesinde işlem görüyor.
 

ASTOR HİSSESİ NE OLUR? DESTEK VE DİRENÇ BÖLGELERİ HANGİ BÖLGEDEN GEÇİYOR?
Her Piyasa tarih 03.01.2024, 18:59 (UTC)
 Astor hissesinde düşüş trendi devam ediyor, ama düşüş trendi kırılmasına az günler kaldı aman dikkat! Peki astor hissesinde destek ve direnç bölgesi hangi bölgede geçiyor? Astor hissesinde 80 TL kritik destek bölgesi 116 bölgesi kritik direnç bölgesi, astor hissesinde 80 TL bölgesinin altını beklemiyoruz. Astor hissesinde bu söylediğim her iki bölge arasında sıkışmanın sonlarına geldikten sonra, düşen trend yukarı kırılarak sert yükselişin başlamasını bekliyorum. Astor hissesinde ilk etapta 145 TL gelme olasılığını yüksek görüyoruz. Astor hissesi 145 TL geldikten sonra ikinci hedef fiyat, o anki duruma göre aktarılacak.
Astor hissesinde güncel durum: 106 TL'den işlem görüyor.
 

BİTCOİN ÇOK FENA SIKIŞTI HER AN HER ŞEYE HAZIR OLUN!!!
Her Piyasa tarih 03.01.2024, 15:38 (UTC)
 Bitcoin'de daralan üçgenin hemen hemen sonlarına geldik ve bitcoin'de her an sert hareketlere hazır olun. Peki bitcoin'de nasıl sert hareket olması bekliyoruz. Daha doğrusu yukarımı yoksa aşağımı olması bekleniyor? Bitcoin'de yukarı veya aşağı yönlü hareketi iki bölge belirleyecek. Takip etmeniz gereken destek ve direnç bölgeleri bu aralar kırılacak. Peki bu destek ve direnç bölgeleri hangi bölgede geçiyor. Bitcoin'de destek bölgesi 40 bin dolar bölgesinde geçiyor. Direnç bölgesi 50 bin dolar bölgesinde geçiyor. Peki bitcoin alınır mı? Eğer orta ve uzun vadeliyi göz önünde bulundurursanız, bitcoin alınır. Ama yine de alım yaparken son karar verici siz olun. Peki bitcoin'de kısa vadede trader yapılır mı? Hangi bölgede yapılır? Eğer bitcoin 40 bin doları aşağı kırmaz ise 40/42 bin dolar bölgelerinde alınıp 49/50 bin doları bekleyebilirsiniz. Ama 40 bin dolar bölgesi aşağı kırılırsa, o zaman 35/30 bin dolar bölgesini bekleyebilirsiniz. Peki "Her Piyasa" olarak bizim beklentimiz ne? 40 bin dolar üzeri yükseliş devam mı edecek, yoksa 40 bin dolar altına düşerek 30/35 bin dolar bölgesine kadar düşüş mü olacak? Bitcoin'de beklentimiz 40 bin dolar üzerinde kalması yönünde ve yükselişin devam etmesini bekliyoruz. Bitcoin'de ilk etapta 49 bin dolar sonra 65 bin dolar bölgesini bekliyoruz.
Bitcoin'de güncel fiyat: 42 bin dolar bölgesinde işlem görüyor.
 

<- Geri  1 ...  18  19  20 21  22  23  24 ... 29Devam ->