Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
YEOTK HİSSESİ NE OLUR? / DESTEK VE DİRENÇ BÖLGESİ HANGİ BÖLGEDE GEÇİYOR?
Her Piyasa tarih 30.12.2023, 13:08 (UTC)
 Yeotk hissesinde bu hafta takip etmemiz gereken bölgeler sırasıyla şu şekildedir... ilk olarak 169 bölgesinin üzerine kendisini atıyor mu? Yoksa borsa açılır açılmaz düşüşe mi geçiyor? Bu durumu takip etmemiz gerekir. Diyelim borsa salı günü açılışında yeotk hissesinde düşüş olması halinde takip etmemiz gereken kritik destek bölgesi 138 bölgesinde geçiyor. Peki yeo enerji hissesinde 169 bölgesini yukarı kırması halinde o zaman takip etmemiz gereken kritik direnç bölgesi kabaca 190 bölgesinde geçiyor. Yeotk hissesi 138 bölgesinin üzerinde kaldığı sürece, yükseliş olma olasılığı devam eder. Yeotk hissesinde tekrardan yükseliş trendi başlaması için 190 direnç bölgesinin yukarı kırılması gerekiyor. Yeotk hissesinde güncel fiyatı: 164,50 bölgesinde işlem görüyor. Yeotk hissesi hakkında yeni gelişmelerin olması halinde yeni paylaşım yapılacak.
Not: Mobil uygulamamızda haberler kısmında bilgilerde aniden haberdar olmak için, ayarlar kısmında bildirimleri açmayı unutmayın!
 

YEOTK HİSSESİNDE BUGÜN ÇOK KRİTİK GÜN!!!!
Her Piyasa tarih 29.12.2023, 08:53 (UTC)
 Yeotk hissesinde bugün çok kritik gün, eğer bugün yeotk hissesi 169 TL üzeri kapatmaz ise o zaman yeotk hissesinde ocak ayından bir miktar daha düşüşler devam edebilir. Ama 169 TL üzeri bugün kapatırsa, o zaman yeotk hissesinde bu durum pozitif etkilenerek yükselişin devam edeceği anlamına gelir. Bu yüzden bugün söylediğim bölgeye aman dikkat!!!
Yeotk hissesinde güncel durum: 162,20 Bölgesinde işlem görüyor.
 

BORSA BUGÜN ÇOK GÜÇLÜ GÜNE BAŞLADI PEKİ DEVAM EDECEK Mİ? HANGİ BÖLGEYİ TAKİP ETMELİSİNİZ?
Her Piyasa tarih 28.12.2023, 08:57 (UTC)
 Borsa bugün yükselişle başladı, şuan yüzde 1.90 yükselişle 7398.10 bölgesinde işlem görüyor. Peki bu yükselişler devam edecek mi? Borsada yarına aman dikkat! Çünkü yarın hem haftanın son işlem günü, hem aylık kapanış günü ve hem de yılık kapanış günü olacak. O yüzden yarın borsa için çok kritik gün olacak. Eğer yarın kapanışa doğru Bist 100 endeksi 7.850 bölgesinin üzerine kendisini atmaz ise, o zaman ocak ayında borsada düşüşler bir miktar daha devam edebilir. O yüzden söylediğim bölgeyi yakında takip edin söylediğim 7.850 bölgesi çok önemli o bölgeye aman dikkat!
 

YEOTK HİSSESİNDE DESTEK VE DİRENÇ BÖLGELERİ !!!
Her Piyasa tarih 27.12.2023, 18:00 (UTC)
 Yeotk hissesinde hangi bölgeleri takip etmelisiniz? Yeotk hissesinde takip etmeniz gereken iki önemli nokta var o iki noktaya çok dikkat edin çünkü söyleyeceğim her iki bölgeden birisini kırılması halinde yeotk hissesinde hareketlik artar. Peki söylediğim her iki, destek ve direnç bölgeleri hangi bölgede geçiyor? Yeotk hissesinde 142 destek, 165 direnç bölgesi bu aralar bu ikisinden birisi kırılacak. Bu yüzden söylediğim her iki noktaya dikkat edin. Kısa vade içerisinde hareketlik artması bekleniyor aman dikkat!!!!

Yeotk hissesinde güncel durum: 156,50 bölgesinde işlem görüyor.
 

HİSSE SENEDİ ALMA VE BOZDURMA TARİHLERİ!!!
Her Piyasa tarih 26.12.2023, 11:04 (UTC)
 Hisse senedi alırken, hiç bir zaman kasım, aralık aylarında almayın. Çünkü yıl sonlarına doğru kar satışı yapılır ve yatırımcılar kendilerini yeni yıla hazırlarlar. Bu yüzden doğru zamanda yatırım yaparsanız daha çok kazançlı olabilirsiniz. Peki doğru alım ve satım ne zaman yapılmalı? Şubat, Mart aylarında alım yapılarak. Eylül, Kasım Aylarında elinizdekilerini bozdurursanız, o zaman her yıl istikrarlı olarak elinizdeki varlığınızla büyümüş olursunuz.
 

YATIRIM TAM OLARAK NE OLDUĞUNU KİMSE TAM OLARAK ANLAMIYOR!!!!
Her Piyasa tarih 19.12.2023, 09:12 (UTC)
 Yatırım demek bir şirketin kazancına ve zararına ortak demek. Bu demek oluyor ki bir hisse alırken o şirketin veya firmanın kazancına ve zararına ortak olursunuz. Hisse senedi almadan önce o sektörün en az 3 yılık büyümesine bakın eğer takip ettiğiniz sektör uzun vadeli olarak sürekli büyüyorsa o şirkete uzun vadeli olarak ortak olabilirsiniz. Böylelikle gerçek anlamlı yatırım yapmış olursunuz ve sürekli olarak seçmiş olduğunuz sektör ile büyümüş olursunuz. Çoğu kişiler en iyi sektörde yatırım yaparak sürekli al sat yaparak zarar ediyor ve ben en sağlam sektörde yatırım yaptım diyorlar. Sık sık al sat yapılan yatırım araçlarından yatırım denilmez. Yatırım vade ile yapılır. Kısa, orta ve uzun vadeli olarak yapılır.
 

<- Geri  1 ...  19  20  21 22  23  24  25 ... 29Devam ->