Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALFAS HİSSESİ DESTEK DİRENÇ VE YÜKSELME POTANSİYELİ NE KADAR?
Her Piyasa tarih 18.12.2023, 11:30 (UTC)
 Alfas hissesi şuan tam destek bölgesinin üzerinde, 89 bölgesi kritik destek bölgesi eğer o bölge aşağı kırılırsa o zaman düşüşler derinleşir. Ama 89 bölgelerinde destek alarak yükseliş başlarsa o zaman 113 direnç bölgesi karşılar. Alfas solar enerjide söylediğim her iki bölge çok önemli! Peki alfas hissesinde 113 direnç bölgesi yukarı yönlü kırılırsa o zaman yükselme potansiyeli 165 bölgesini bekleyebiliriz.
Alfas hissesinde güncel durum: 90,70 bölgesinde işlem görüyor.
 

ONCSM HİSSESİNDE DESTEK, DİRENÇ VE YÜKSELME POTANSİYELİ!!!!
Her Piyasa tarih 18.12.2023, 08:41 (UTC)
 Sncsm hissesinde uzun zamandır düşüş trendi devam ediyordu. Ancak daralan üçken içerisinde düşüşlerin hemen hemen sonlarına doğru gelinmiş bulunmakta. Düşüş trendi önümüzdeki günlerde yukarı yönlü kırılmasını ön görüyoruz. Peki oncsm hissesinde destek, direnç ve yükselme potansiyeli ne kadar? Oncsm hissesinde 132 destek, 166 direnç bölgesini takip ediyoruz. Oncsm hissesinde 166 direnç bölgesi yukarı yönlü kırılması halinde, düşüş trendi son bularak yükseliş trendi başlaması anlamına gelir. O yüzden oncsm hissesinde 166 direnç bölgesi çok önemli o bölge yukarı yönlü kırılması halinde sert yükseliş başlar. Peki oncsm hissesinde yükselme potansiyeli ne kadar? Oncsm hissesinde son zirvesi olan 290 bölgesini ön görüyoruz.
Oncsm hissesinde güncel durum: 136 bölgesinde işlem görüyor.
 

YEOTK HİSSESİNDE DÜŞÜŞ TRENDİ BAŞLIYOR MU? YOKSA DAHA ERKEN Mİ?
Her Piyasa tarih 17.12.2023, 11:21 (UTC)
 Yeotk hissesinde düşüş trendi başlıyor mu? Yoksa daha erken mi? Yeotk hissesinde düşüş trendi 285 bölgesinde başladı. Ve düşüş trendi henüz devam ediyor. Peki düşüş trendi ne zaman bitecek? Yeotk hissesinde düşüş trendinden daha çok vadeye odaklanmak gerekir. Çünkü günlük, haftalık ve aylık trendler sürekli al sat yapanları ilgilendirir. Bizleri ilgilendiren orta ve uzun vadedeki trendler. Orta ve uzun vadeli trendler yatırımcıya daha fazla kazandırır. Orta ve uzun trendler her hisse senedini kapsamaz. Sağlam ve büyük şirketlerde uzun vadeli yatırım yapılır. Sürekli al sat yapan traderler çoğunlukla küçük tahtalar üzerinden yaparlar. Çünkü küçük tahtalar daha sert hareket eder ve sürekli olarak dalgalanır. Böylelikle sürekli olarak al sat yaparak para kazanırlar. Ama bu yöntem çok risklidir. Bu yüzden herkese uzun vadeli hisseleri almalı diyoruz. Peki yeotk hissesi büyük şirket mi? Hayır yeotk hissesi çok büyük enerji şirketi henüz değil, ama büyüme olasılığı olan bir sektör. Yenilenebilir enerji sektöründeki taleple birlikte, yeotk hissesinde her yıl 2/4 kattan fazla büyüme ön görüyorum. Bununla birlikte hisse fiyatı da yükselişi destekleyecek ve yeotk hissesinde hızlı bir şekilde büyüme devam edecek. Bu yüzden yatırım tavsiyesi olmadan kendi iradenizle yeotk hissesini uzun vadeliyi göz önünde bulundurarak alabilirsiniz. Peki yeotk hissesini nasıl hangi bölgede almalısınız. Tam olarak rakam vermemiz doğru olmaz ama, yeotk hissesinin zirve fiyatı 285 bölgelerini baz alırsak. Şuan yeotk hissesi 194 bölgesinde işlem görüyor. Gayet iyi düzeltme yapmış ve bu bölgelerde alımlar yapılabilir. ama alım yaparken her zaman kademeli olarak yapınız. Çünkü bizler kısa değil uzun vadeli olarak yatırım yapmış olacağız. Bu yüzden her ihtimale karşı elinizde bir miktar nakit bulunsun düşüşler devam ederse eklemeye devam edersiniz. Bu yöntemle az risk ile çok kazanabilirsiniz. Şimdiden herkese bol kazançlar dilerim.
 

AVTUR HİSSESİ BUGÜN SERT DÜŞTÜ PEKİ YARIN NE OLUR?
Her Piyasa tarih 13.12.2023, 18:08 (UTC)
 Avtur hissesinde haftanın ilk iki gün yükselişle başlayarak, üçüncü gününde yönünü satışa bıraktı. Peki avtur hissesinde yarın ve sonrası ne olur? Avtur hissesinde yarın tepki yükselişi bekliyorum. Ondan sonra dalgalı seyir halinde yükselişin devam edeceğini düşünüyorum!!!!

Avtur hissesinde güncel durum: 8,72 bölgesinde işlem görüyor.
 

PRKAB HİSSESİ NE OLACAK? / YÜKSELİŞ TEKRAR BAŞLAR MI?
Her Piyasa tarih 29.11.2023, 19:35 (UTC)
 Prkab hissesini 33 TL bölgesinde sizleri yükseliş olacak diye uyarmıştım. Söylediğim gibi sert yükseliş olarak 45 TL bölgesine kadar yükseldi. Ama bugün yüzde 9 düşüş oldu, Peki prkab hissesinde tekrar yükseliş olur mu? Prkab hissesinde bizi 37 TL bölgesinde destek bölgesi karşılıyor. Prkab hissesi bugün yüzde onluk düşüş yapmadı yüzde 9 düşüş yaparak 37,52 bölgesine düştü. Prkab hissesinde 37 bölgesi çok önemli, o bölgede tekrardan sert yükseliş başlayabilir. Peki söylediğimiz gibi, 37/37,52 bölgelerinde tepki yükselişiyle yukarı yönlü yükseliş başlamaz ise, o zaman 37 destek bölgesi aşağı kırılarak 33,85 bölgesine kadar düşüşler olabilir.

Prkab hissesinde güncel durum: 37,52 bölgesinde işlem görüyor.
 

MERKO HİSSESİ 8.82 DİRENÇ BÖLGESİNİ YUKARI YÖNLÜ KIRDI PEKİ BUNDAN SONRA NE OLUR?
Her Piyasa tarih 27.11.2023, 19:48 (UTC)
 Merko hissesi 8,82 direnç bölgesini yukarı yönlü kırarak şuan onay aşamasında! Merko hissesinde daha önce 8,82 direnç bölgesi olan yer şimdi destek bölgesi olarak takip edeceğim. Peki yeni direnç bölgesi hangi bölgede geçiyor? İlk direnç bölgesi 9,95 bölgesinde geçiyor. İkinci direnç bölgesi 10,32 bölgesinde geçiyor. Merko hissesinde ilk yükselme potansiyeli 11,35 bölgesinde geçiyor. İkinci Hedefim 14,80 bölgesinde geçiyor. Merko hissesinde yeni yükseliş trendi bu aralar başlayabilir!!!!
 

<- Geri  1 ...  20  21  22 23  24  25  26 ... 29Devam ->