Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ASTOR HİSSESİ NE OLUR? / DESTEK VE DİRENÇ BÖLGESİ HANGİ BÖLGEDE GEÇİYOR?
Her Piyasa tarih 26.11.2023, 14:42 (UTC)
 Astor hissesinde düşüş eğilimli seyir devam ediyor. Ama bu düşüşün hemen hemen sonlarına doğru gelindiğini düşünüyorum. Astor hissesin de önümüzdeki günlerde sert yükseliş bekliyorum. Peki astor hissesinde destek ve direnç bölgesi hangi bölgede geçiyor? 105 bölgesi destek 126,50 bölgesi direnç bölgesi olarak takip edeceğim. Bu aralar söylediğim destek ve direnç bölgesi, arasında sıkışmaya devam edecek ve sıkışmanın sonuna gelindiğinde astor hissesinde sert yükseliş başlayarak trend çizgisinden geçen 126,50 direnç bölgesinin yukarı yönlü kırılıp sert yükselişin başlamasını bekliyorum. Astor hissesinde ilk etapta son zirvesi olan 153 bölgesine doğru sert yükseliş bekliyorum.
Astor hissesinde güncel durum: 114.90 Bölgesinde işlem görüyor.
 

BORSAYA AMAN DİKKAT!!!!
Her Piyasa tarih 25.11.2023, 08:32 (UTC)
 Borsada ara ara düşüşler olabilir, ama uzun vadeli olarak yön yukarı doğru olacak. Peki neden borsaya dikkat etmelisiniz?
Borsada işlem gören bir çok hisse senetleri çok sert yükseldi ve bununla birlikte faizlerde yıllık bazda çok sert yükseldi. Bu yüzden hisse senedi alırken seçici olmalısınız. Çünkü faizler yıllık bazda çok sert yükseldi. Şimdi şirketler etkilenmese de 2024 ocak ayından itibaren bir çok şirket kredi alma konusunda sıkıntı çekecek. Ve maliyeti artacak ayrıca doların baskılanmasından dolayı, dışarıya ihracat yapan şirketlerde etkilenecek. Bu yüzden hem faizden dolayı, hem de dolardan dolayı, bu kış çok etkilenecekler ve bu bölümde yer alan sektörler bu kışın çok sert düşecek! Bu yüzden hisse alırken çok iyi araştırın ona göre alın yoksa kışın ters köşe olabilirsiniz. Söylediğim, faiz ve dolarda etkilenecek olan sektörlerde kışın sert düşüş olacak. Yaz aylarına doğru söylediğim her iki sektör de tekrardan sert yükseliş başlamasını bekliyorum. Bu söylediğim sektörleri, daha doğrusu hisse senetleri burada tek tek yazarsam satır çok uzar. Faiz ve dolar ile faaliyet gösteren bir çok sektörü bir sonraki haberimizde sizlere aktaracağım!!!!
 

MERKEZ BANKASI SON 500 BAZ PUAN FAİZ ARTIRI MI YAPARAK...
Her Piyasa tarih 23.11.2023, 13:06 (UTC)
 Faizleri yüzde 40'a yükseldi. Bundan sonraki faiz artırımda benim kişisel beklentimde azaltma yönünde, bir sonraki faiz artırımı, en fazla 350 baz puan faiz artırımı yapabilir. Sürpriz olarak faiz artırımına gitmeyebilir de o yüzden her ihtimali göz önünde bulundurmakta fayda vardır. Ama yine de 350 baz puanı geçmeyeceği şekilde ufak bir faiz artırımı yapacağını düşünüyorum.
 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLUR?
Her Piyasa tarih 22.11.2023, 13:25 (UTC)
 Merkez bankası 23.11.2023 Perşembe günü saat: 14:00'da Faiz kararını açıklayacak. Beklentilere göre yüzde 35 olan faizi 250 baz puan artırması beklenerek yüzde 35 olan mevduat faizini yüzde 37.50 bölgesine çıkartılması bekleniyor.
 

BURCE HİSSESİ NE OLUR?
Her Piyasa tarih 21.11.2023, 19:17 (UTC)
 Burce çelik hissesinde önümüzdeki günlerde sert yükseliş beliyorum. Burce hissesinde önümüzdeki günlerde tekrardan 225 bölgesini görme olasılığını yüksek. Peki burce hissesinde destek ve direnç bölgeleri hangi bölgelerde geçiyor? 125 bölgesi destek 160 bölgesi direnç bölgesi olarak takip edilmeli!
Burce hissesinde şuan güncel fiyatı: 143 bölgesinde işlem görüyor.
 

YEOTK HİSSESİNDE HANGİ BÖLGELERİ TAKİP ETMELİYİZ?
Her Piyasa tarih 14.11.2023, 16:54 (UTC)
 Yeotk hissesinde destek, direnç ve yükselme potansiyeli ne kadar? Yeotk hissesinde destek bölgesi 215 bölgesinde geçiyor. Direnç bölgesi 250 bölgesinde geçiyor. Peki kısa vadede yükselme potansiyeli nereye kadar olur? Yeotk hissesinde yükselme potansiyeli 370 bölgesine kadar ön görüyoruz.
 

<- Geri  1 ...  21  22  23 24  25  26  27  28 29Devam ->