Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
YEOTK HİSSESİ RESMEN PATLAYACAK!!!
Her piyasa tarih 19.07.2023, 08:56 (UTC)
 Yeotk hissesinde sizleri boşuna uyarmadım Yeotk hissesi 50 TL bölgesi geldiğinde o zaman alım için bu bölgeleri değerlendirebilirsiniz dedim ve bu bölgenin altını beklemiyorum dedim. Söylediğim gibide oldu. Yeotk hissesinde sert alım yapılarak tekrardan sert yükselişe geçti. Yeotk hissesinde sert yükseliş devam edecek. Yeotk hissesinde ilk etapta 180 TL bölgesi gelecek. Yeotk hissesinde şuan güncel durum:120 TL bölgesinden işlem görüyor. Bizimle birlikte Yeotk hissesinde 50 TL bölgelerinde alım yapanlara şimdiden bol kazançlar dilerim.
 

BEYAZ HİSSESİ BU HAFTA YÖNÜNÜ BELİRLEYECEK Mİ?
Her piyasa tarih 15.07.2023, 09:31 (UTC)
 Beyaz hissesinde güncel durum: 17.23 bölgesinde işlem görüyor. Beyaz hissesi bu hafta çok sert dalgalanabilir. Bu hafta yönünü belirleyebilir. 16 TL bölgesi destek bölgesi 20 TL bölgesi direnç bölgesi bu hafta bu iki bölgeyi takip etmelisiniz. Çünkü Beyaz hissesi 16 TL nin altında haftalık kapanışı yaparsa o zaman Beyaz hissede tekrar 12 TL'nin altını görebiliriz. Ama 20 TL'nin üzerinde haftalık kapanışı yaparsa o zaman Beyaz hissesinde yeni yükseliş başladı diyebiliriz. O yüzden Beyaz hissesinde söylediğim her iki rakama dikkat etmek gerekir. Bu hafta Beyaz hissesinde sert dalgalanmalar olabilir aman dikkat!
 

DOLARA AMAN DİKKAT!!!
Her piyasa tarih 11.07.2023, 13:54 (UTC)
 Dolar'da büyük operasyon çekilecek aman dikkat! Doları olan yeni zemine hazır olsun. Merkez bankası tarafında piyasalara yeni düzen getirilecek. Peki nasıl bir düzen dolara getirilecek?
Merkez bankası önümüzdeki günlerde kur risklerini minimuma indirmek için faiz artırımına devam edecektir. Ve doları fazla düşürmeden beli bir fiyatta sitabil hale getirecektir. Peki hangi rakamlarda sitabil hale getirecek doları?
Benim tahminim 23₺ / 35₺ arası ama bu söylediğim rakamlar dolarda müdahalelerden sonra gelinebileceği rakamlar. Dolar söylediğim bu iki rakamlar arasında bir fiyattan beli bir süre boyunca sitabil kalacak. Ama bu söylediğim müdahalelerden önce dolarda bir kur poltikası olabilir. Dolar bu söylediğimden önceden Dolar 45/50 TL üzeri görebilir. Müdahalelerden sonra dolar söylediğim gibi 23/35 TL arasında beli bir süre yatay seyredecek.
 

FAİZ SARMALINA GİRDİK AMAN DİKKAT!!!
Her piyasa tarih 22.06.2023, 18:15 (UTC)
 Sizleri internet sitemde uyardığım gibi bugün faiz kararı hakkında dikkatli olmanızı boşuna söylemedim faizler 1000 baz puanın üzerinde gelmediği sürece dolar'da sert düşüş beklemeyin diye söyledim. Faizler 900/800 baz puanda gerçekleşmiş olsaydı o zaman dolar'da fazla kıbırdama olmazdı ama faizler 650 baz puan faiz artırımı oldu bu piyasalarda yeterli olmadı bunun yeterli olmayacağını daha önce "Döviz emtia" YouTube kanalımda söyledim. Şimdi dolar 900/650 baz puanlık kısmını fiyatladı bu yüzden dolarda bir miktar daha yükseliş olabilir ondan sonra dolar'da sert düzeltme gelebilir. Bu yüzden bu saatten sonra dolara fazla yüklenmenizi önermiyorum. Dolardaki sert yükselişden dolayı mutlaka kar satışı yapılacaktır. Eğer dolar düşerse o zaman dolar endeksli altın ve gümüş gibi birçok emtia piyasasındada geri çekilme olabilir. Ama söylediğim gibi bir miktar daha yükseliş olur ondan sonra kar satışı olacağını düşünüyorum.
(Dolar şuan 24.65 bölgesinde işlem görüyor. Biraz daha yükselebilir ondan sonra düzeltme gelebilir aman dikkat!!!)
 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI/ BUGÜNE AMAN DİKKAT!!!
Her Piyasa tarih 22.06.2023, 07:12 (UTC)
 Merkez Bankası faiz kararı bugün saat:14.00'da faiz kararını açıklayacak. Merkez bankasının açıklamasına göre faizler bir miktar yükselecek. Ama önemli olan faiz yükseltme şidetidir. Eğer Merkez bankası faizleri 1000 baz puan üzeri faiz artırımı yaparsa o zaman dolar'da sert geri çekilme olur. Onunla birlikte tüm döviz, emtia ve borsa piyasaları aşağı yönlü sert düşer. Ama bin baz puan altında faiz artırımı yaparsa o zaman dolar, Euro, Sterlin, altın, gümüş ve borsa gibi birçok yatırım araçlarından düşüş olur ama sert düşüş olmaz. O yüzden bu durumları göz önünde bulundurularak ona göre yatırım yapmanızı öneririm.
 

DÖVİZ VE EMTİALARI OLANLAR NE YAPMALI?
Her Piyasa tarih 19.06.2023, 18:48 (UTC)
 Bugünden itibaren ne alım nede bozdurmayı önermiyorum bekleme modunda durmak en doğrusu olacaktır elinde dolar, Euro, Sterlin, altın ve gümüş olan beklemeli aynı şekilde alım yapmak isteyenlerde kesinlikle beklemeli çünkü bu söylediğim yatırım araçlarda bu aralar sert dalgalanma olabilir aşağı ve yukarı yönlü eğer aşağı yönlü düşüş olursa kademeli olarak alınabilir. Sert yükseliş olursa o zaman kademeli olarak bozdurabilirsiniz. Böyle yapmanız size daha çok para kazandıracağını düşünüyorum.
 

<- Geri  1 ...  22  23  24  25 26  27  28  29 Devam ->