Loading...

Haberler


Ekonomi

Son Dakika Finans Ve Yatırım Haberleri

Yasal Uyarı!:
Her piyasa da yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Her piyasa da yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece Her piyasa da yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararları verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
IMASM HİSSESİ NE OLUR?
Her Piyasa tarih 13.06.2023, 12:50 (UTC)
 Imasm hissesinde tarihi sert düşüş yaşandı yüksek yerde maliyetlenen çok büyük zarara girdi maalesef yine küçük yatırımcıların canını yaktılar peki şimdi ımasm hissesi kaç TL'den işlem görüyor? Imasm hissesi şuanki güncel fiyatı 16.20 bölgesinde işlem görüyor. Bundan sonra ımasm hissesinde her geri çekilmelerde kademeli olarak alınabilir. Çünkü bu sert düşüşlerden sonra tekrar sert yükseliş bekliyorum.
 

PENTA HİSSESİ NE OLUR?
Her piyasa tarih 11.06.2023, 08:49 (UTC)
 Penta hissesi 12 TL bölgelerine kadar düştükten sonra sizleri sosyal medya sayfalarımda boşuna uyarmadım penta hissesi 13.20 bölgelerinde yataya bağlayınca penta hissesi yataya bağladı ama çok yakın zamanda sert yükseliş bekliyorum bu aralarda sert yükseliş başlar diye boşuna demedim şimdi penta hissesi 25.36 bölgesinde işlem görüyor. Şimdi penta hissesi 35 TL bölgesine kadar yükselişi sürdürür aman dikkat. Penta hissesinde 35 TL bölgesi çok kritik direnç bölgesidir. 35 direnç bölgesi yukarı yönlü kırılırsa o zaman penta hissesinde önce 50 sonra 75 TL bölgesi gelebilir.
 

OYAKC HİSSESİ NE OLUR?
Her piyasa tarih 06.06.2023, 21:06 (UTC)
 Oyakc hissesi orta ve uzun vadede yükselişin devam edeceğini düşünüyorum eğer düşüş olursa kademeli olarak alınabilir. Çünkü deprem tehlikesi yüzünden birçok eski binalar yıkılıp yeniden yapılacak ve birçok evler sağlamlaştırması için çimento kullanılacaktır. Bu yüzden çimentoya talep artacaktır. Bu yüzden oyakc hissesinde önümüzdeki günlerde sert yükseliş bekliyorum.
 

BEYAZ HİSSESİ NE OLUR?
Her piyasa tarih 26.05.2023, 13:27 (UTC)
 Seçimlerden sonra beyaz hissesinde sert yükselişe hazır olun ilk sinyaller şimdiden gelmeye başladı sizlere boşuna her geri çekilmelerden alınır diye uyarmadım beyaz hissesinde 11,30 bölgesinde alım yaparak biz yatırımcılar olarak beklemedeyiz. Beyaz hissede orta ve uzun vadeli sert yükseliş bekliyorum. Yatırım tavsiyesi olmadan düşüşlerde kademeli olarak alınabilir.
Bu son fırsat olabilir. Ama yinede son karar verici siz olun. Burada söylediğim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir sadece kişisel öngörümdür. Beyaz hissesini alıp bekleyenler için şimdiden bol kazançlar dilerim.
 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLUR?
Her piyasa tarih 25.05.2023, 10:47 (UTC)
 Merkez bankası faiz kararı beklentimiz ve piyasanın beklentisi politika faizinin yüzde 8,50 olarak sabit kalacağı yönünde. Depremin ekonomiye verdiği zarar üzerine yeni açıklama yapabilir. Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu bu konu hakkında piyasalara yeni yön verebilir ayrette faizin orta ve uzun vadeli olarak yönünü belirleyebilir. Ama bu söylediğim açıklamayı yapar ise deprem ile ilgili açıklama yaparsa piyasalara yeni yön verebilir.
 

FED FAİZ KARARI AÇIKLANDI AMAN DİKKAT!
Her piyasa tarih 03.05.2023, 18:23 (UTC)
 Fed faiz kararı beklentide olduğu gibi 25 baz puan faiz artırımı yaptı. Böylelikle faiz 5,25 bölgesine yükseldi. Fed faiz artırımının yavaş yavaş sonlarına geliniyor. Bu yüzden tekrar emtia piyasasında yükselişler görebiliriz. Özellikle altın ve gümüşte orta ve uzun vadeli sert yükselişler devam edecek.
 

<- Geri  1 ...  22  23  24  25  26 27  28  29 Devam ->